Въвеждането на зелена зона за паркиране от 1 декември, както например

...
Въвеждането на зелена зона за паркиране от 1 декември, както например
Коментари Харесай

Без гратисен период за новите зони за паркиране в София

Въвеждането на " зелена " зона за паркиране от 1 декември, както да вземем за пример е в кв. " Зона Б-19 ", регион " Възраждане ", няма да има гратисен интервал за жителите водачи. Последните две съботи (20 и 27) на ноември чиновниците на ЦГМ работят и одобряват заявки за абонамент по местоживеене. Това заяви пред Радио София Румяна Милова, директор на дирекция " Паркиране и подвижност "  в ЦГМ.

" До този миг от този квартал са подадени 200 заявки, чакат се още към 400. Най-удобен за тези поданици е офисът на пл. " Възраждане "  1. Други два са на ул. " Будапеща "  17 и на метростанция " Европейски съюз ". Идната събота ще работят от 10 до 16 часа. Документи могат да се подават и онлайн. При усложнения или в случай че сте карантинирани, може да се обадите на тел. 0700 13 233 ", добави Милова.  

Стикерът, който се залепваше на стъклото на автомобила, отпада. Справки за абонамент в " синя " и " зелена " зона към този момент се вършат по регистрационния номер на колата. Собствениците със стикери за " зелена " зона резервират правото да паркират при въвеждане на " синя " зона на същото място до приключване на винетката. Единствената разлика при въвеждане на платените зони за паркиране, е цветът на лентите и знаците. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР